HEMMA EFTER EN RESANDE HELG!

Tjaa allesammans, Jag har haft det jätte bra i Danmark, Det var kul och så men jag kännde inte riktigt för att åka någonstans just denhär helgen. Hmm undra varför ^^ HAHAHAHHA det är privat! :) Men här får ni några pics, vi hörs! BYE BYE.

BILDERNA KOMMER SENARE FÖRESTEN ;)


DATORFRI HELG :)


GRATTIS MAMMA!

Göööd möörgon, sovit gott/haft en bra dag ? Fick kliva upp 10 i 6 idag för att min mamma fyller år, GRATTIS GRATTIS! Jag ska äta frukost snart, det kurrar i magen. Jag ska bara fixa mitt hår klä på mig och äta, har redan sminkat mig så att jag kommer nog få lite tid över! Toppenbra ;) Men vi hörs senare idag.
 BYE BYE


THE TOWN, FRIENDS AND TRAINING.

Tjaba, vart med Elina, Julia, Cathe och Alexandra å idag. vi åkte till stan kollade lite, men jag hittade ingenting.. Hur som helst så gick tiden väldigt fort idag! Klockan var helt plötsligt träningstid ^^. Då åkte jag och Elina till träningen och dom andra hem tror jag :) Jag ska snart sova, ska upp i tid imorgon också.. BYE BYE!

Väldigt gammla bilder, från förra sommaren!
 
mobil bilder..


TJOLAHOPP!


Idag var et skolan, som vanligt.. Vi var i simhallen man måste ju visa att man kan simma -.- det räcker väl med att man säger att man kan och att det får bevis från åren innan! Hur som helst så gick det fort, Sen åkte jag jossan och sofia hem efter att ha ätit pommes i simhallen, Jag och sofia drog till henne i typ 20 min sen åkte vi till mig och åt mat. Sen till Markus och tillbringade vi våran kväll där! :) Nu ska jag snart sova. Skolan väntar imorgon också, tyvär!

Ha en treevlig morgondag :D



INTE LÅNGT KVAR!



MUSIK - LOVERS!

LYCKLIG MÄNNISKA!

 


24/11-09

Två år och en dag har jag nu kännt Pernilla! Den 23/11-07 träffade jag och Julia Pernilla utanför olles!
Tiden har gått så himla fort, det känns som om jag har kännt henne typ hela livet :D  Men det har jag ej. Hur som helst så har jag vart med henne idag, NICE! Well well jag drog hem vid 7, trodde bussen gick 5 i 7.. men den gick kvart över 7.. Så att jag väntade. bytte vid sånningsvägen och hoppade på 51, som Annelie satt på :) Nu kollar jag på DH. bästa programet! så att vi hörs :) bye bye, BILDER KOMMER SEN! :)

WALKING IN MEMPHIS!


NU SKA JAG SOVA, PUNK SLUT.

Yepp, jag måste.. För att jag är alltid uppe för sent så att jag försover mig! Ajabaja.. Haha jag vill försöka få mitt hår lite lockigt imorgon, så att jag har typ hundra flätor i håret nu, coolt ;p Hur som helst ska jag säga godnatt till Allie snart och soooova! BYE BYE

JASÅ, HETER DET SÅ ;P

facebook är duktiga på sverige!


HMM, VAD VAR DET?! 66 DAGAR KVAR TILL....

.. Min födelsedag, Wiie! Då blir jag 14 år gammal^^ fan vad NICE! Hihi.
Tänkte iallafall skria vad jag gjort idag, Det är inte så mycket. Jag och sofia stanade ett tag i skolan efter att vi slutat. Vi satte oss vid jesper en stund, Sen kom Alexandra Å! Pratade, sen drog Jesper och Alexandra Å. Då kom Casper, Han satte sig vid oss, snackade lite skrattade! Tiden gick och jag märkte helt plötsligt att jag har missat bussen -.- Men det gjorde inte mig så mycket, tog nästa. Då började jag plugga på en gång när jag kom hem! Klar med det nu, (Y)  Så att nu så har "ullared" börjat ska kolla,
P.S jag var där när dom spelade in, tänk om jag är med på tv ? vem vet ;)
TJADÅ!


SKOLAN VÄNTAR..

YES - Så är det.. Jag orkar bara inte med skolan nu! ALLT är jobbigt där...
Well well tiden går fort. Hoppas att det går extra fort denna veckan!

Hur som helst så ska jag sova snart, för att internet stängs av om 5 min..
Dåligt! Sovmorgon till 09.20 imorgon! Vi hörs då. TJADÅ

Här har ni!


KUL KAN MAN LUGNT SÄGA!

Jag kan börja berätta att jag bitts, Hahha.. Jag och Alexandra har haft jätte kul idag i bro simhall! Vi har åkt en massa och skrattat en massa. Det finns inte så mycket mera att säga än att vi har badat, och åkt hem + en liten sak som vi skippar :) Alldeles strax ska jag kolla på PLAYA DEL SOL! delad etta på min tv-topp ^^
Tjinixen


SWIM SIMMA LUGN EASY:)

Halloj! Nu så har jag nyss vaknat, sovit gott ? jag ha rgjort det kan mna lugnt säga, Haha fast det glr jag alltid.
Hur som helst så ska jag och AlexandraS åka till (.......)simhall! Vi kommer ha kulkulkul dom har sånna roliga saker typ ett "äventyrsland"! Nu ska jag i alla fall äta en bra frukost, jag vill inte bli hungrig i allt det roliga.
BYE BYE!


FOTBOLL - örebro


GÄSTER..

Tjabzza, Nu sitter jag här vid datorn en lördagkväll hemma.. *Suck* Jag hade ju kunnat haft roligare, Menmen! Våra gäster är här, vi har nyss ätit förrätt, mumms! Det var något brödsak med lax och lite sånt. Hur som helst så hoppas jag på att kvällen kommer gå fort :) Bye bye ♥ loove!


DU ÄR DEN SÖTASTE SOM FINNS.....




OCH SÅ SPRACK...

..BALONGEN ^^ tjabababab! Har sovit över med pernilla och elina idag! kul, vi var i jakan igår och  willys m.m. Haha vi var på lindex och prövade kläder, haha medans jag står och försöker få på mig kläningen (haha vi prövade på skoj) så springer pernilla in i omklädningsrummet och smäller upp dörren i mitt ansikte, HAHAH det blev precis som på film, när man får något i huvudet, Så jävla klockrena! Sen på kvällen är vi ute och busar lite, så möter vi malin och hennes kusin (tror jag) och hennes vovvar, så har vi sånna små svärd, och då söger jag malin fick ju balonger, men hennes vovvar kunnde väl få svärd, hahahah också så jävla klockren, hon heter ju svärd! Haha kul kul, hur som helst så gick vi även och letade efter elinas mobil, den hade hon "tappat" i början av kvällen, och sen hittade vi den när vi skulle gå hem :) toppen ! Jag har haft kul som f***n. Och nu har jag fotat emil lite, ätit och snart kommer våra kompisar från örebro! BYE BYE!


fler senare :)

FILIPPA, ELINA OCH TRÄNING! :)

Har gjort: vart med Elina och Filippa hos Filippa, kul kul!
Nu händer: Jag och Elina ska med bussen om en kvart till stan.
Göra: Kolla lite i stan, äta och med tunnelbanan till sätra/träning!
BYE BYE! hörs senare ^^


SJUKLING HÄR.. SJUKLING HÄR..

Hejsan, vaknade imorse och mådde inte alls bra, Så att det fick bli en hemma dag idag.. Inte bästa dagen att vara sjuk på, vi hade prov idag. och då kommer jag få göra det en annan gång.. Well well feber, ont, yr och allt för den j***a svinsprutan-.- Hmm, hur som helst så blir det nog skola imorgon! Nu ska jag äta apelsin, bye bye! :D

ÄR MED ELINA :D + har tagit svinsprutan..

Tjuue ;) äter toast med min lilla Elina, huhu! lyssnar på musik, hon kom nyss hit. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men jag tänker i alla fall INTE göra det vanliga ^^ Träning senare idag, kl 8, bra!

Jjjjjuuusssstttteeee, jag har tagit svinsprutan, puuuh det gick bra. Det känndes knappt :) Skiit braaa :D
Men nu så gör det faktiskt lite ont, jag har inte så mycket kännsel i armen, och den känns tung på något sätt..
Men nu ska jag gitta, bye bye!
Tog den för ca 15 min sen!

lite cool, det speglas ganska mycket i droppen.

MOBILEN ÄR (.....?)

Hejsan, justnu vet jag inte vad som händer med min mobil.. Det är störande och konstigt, Det går att ringa och att ta emor sms, men det går inte att smsa (?) fatar inte varför :/ Det kan ju inte vara att det är fel på simkortet, för jag kan ju ringa.. jag har tömt inkorg och skickat, men ändå funkar det inte -.- Dålig skit, vettniih :p lite udda, men hoppas det fixar sig, så att det inte är så allt för länge.. hur som helst så ska jag stänga av datan nu och kolla på här med förklarar jag er till Chuck och Larry!  bra/dålig ? kramar till er! :)

MUSIC :D



KLICK KLICK KLICKA

Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant
Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR !Bli prenumerant på min blogg HÄR ! så blir jag såå GLAD ^^

FIVE, FÜNF, CINCO, CINQ, FEM!


  • Min kamera, data och tv!
  • Vintern är en av de bästa årstiderna, förutom allt slask. men om det kommer fin snö så är det såå himla mysigt och härligt!
  • Jag tycker även om att trixa och fixa. Att få bli klar med saker fort, låt oss säga att jag får en sv-uppgift som man ska bli klar med på lektionen, så vill jag komma vidare i saken!
  • Älskar ljus, typ på en kväll hemma, så måste man ha tända ljus. Då är det toppen
  • Och sist men inte minnst, så gillar jag att jag oftast alltid är glad. Tänk om man skulle vara nere hela tiden.. hur skulle det vara -.-

  • Jag tycker det är tråkigt med klotter och sån skit, typ sabotsge mot busskurer m.m Kan man inte sabba något som inte "tillhör" allmäneheten..
  • Ifall folk skryter, om saker man fått eller liknande, då blir jag seriöst sur!
  • När det blir pinsamt tyst. Oftast om det blir så har man inte så mycket gemensamt med kompisen, synd!
  • Om man bråkar med någon..
  • LIER, LIER AND MORE LIER



  • När jag var liten var jag blond, men nu är jag brunett!
  • Jag äter inte tomatsoppa, då kommer det tbx samma väg som det kom in..
  • Jag är allment stressad, om min dag börjar med stress, blir det stress helle dagen, Det är som det saken lite högre upp. Att jag vill bli klar med saker fort = stressig felicia..
  • tycker om barnprogram^^
  • Jag lärde mig åka skidor som 2 åring! och nu åker jag snowboard (y)
varsågoda mina vänner!

GINATRICOT ♥

ganska enkla kläder, men jag tycker om dom, det kan ju vara fint ändå ? elller hur ?



MINA PLANERINGAR BLEV INTE SOM JAG VILLE ELLER TÄNKT :p

Hellu! Hade träning imorse.. Kom hem, skulle göra mig klar fort, men så blev det inte^^ Jag skulle vara med Elina, men vet itne vart det tog vägen, Jag vet ju inte om hon har messat mig för att min mobil är sönder, eller så är det simkortet som är sönder-.- suck säger jag bara.. Men men det blev hemma dag ist. Ska äta middag snart. Hoppas ni får en fin söndagskväll :D

true friends are there to remember and store in the heart


TIME TO SLEEP!


Mystofflor och mysbyxor är alltid bra att ha ^^

NICE SURPRICE MITT I NATTEN!

hejsan, hade redan tröttnat på min gamla design, Kommer väl tröttna på denna också snart. Men jag kommer bara ändra några bilder lite då och då ^^  Men nu är jag i alla fall ganska nöjd med denna.


L to the OVE





LÖRDAGSKVÄLL MED SARA OCH ALEXANDRA!

Hejsan svejsan, Ikväll och i eftermiddas var jag med sara och alexandra! När vi skulle äta, så kom Amanda och hennes pappa till oss, TREVLIGT! Sen gick jag och Amanda ner mot ica mötte sara på vägen, tänkte hinna till ica innan dom stängde men det hann vi inte -.-... Sen gick jag och sara till allie, Hon har ju köpt ett objektiv idag, vilken lyxx^^. Vi gick till handlarn och köpte lite gott. Sen gick vi till mig och fotade lite, kollade sen på film. Ensam hemma, jag skulle kollat på den i förrigår, men jag somnade efter 10 min ^^ Hur som helst så är det en aas skön film, rekomenderas. Men nu så sitter jag och har precis kollat på beck, Och nu sitter jag här med datan i knäe'et. Puss puss

Går det något bra på tv ikväll ? eller tips om någon bra film ? (a)

DÅLIG UPPDATERING - i know..

TJAA! nu sitter jag hos Sofia, vi vaknde för typ en timma sen ^^.  Och nu spelar vi spel på datan, haaha! Senare idag ska jag träffa alexandra och sara, trevligt! Men nu ska vi hitta på något annat. Bye bye ♥


bästa låten :D


HÄR ÄR BILDERNA!








Toppenbra!


SOVER HOS SOFIA INATT :D

Heejsan ;) Nu idag har jg vart med sooofia ek, Nice vi har haft as kul idag, Vi åkte till mig vid kvart över 7 typ, packade till natten och sen tbx. Då skyndade vi till ica och köpte gott till kvällen, chips och fanta + dipp! Nu har vi fotaaaat garvat och så. Men nu ska vi gå ut på sofias gård och ta kort! Bilder kommer senare, bye bye


SOVMORGON IMORGON :D

Hallå bloggen, Har vart på träningen, Inte så jobbig! Rättså lätt och skön faktiskt, När träningne var slut så skulle vi strecha ( stavning ) ordentligt. Så att medan alla andra gjorde väärsta strechen, så låt vi på höjd hoppsmattorna och gjorde volter, kullebyttor och allt möjligt, Vi körde en liten "speed strech" haha, så sköna vi är!

Hur som helst så var vi tvunga att åka komentalt hem.. Det tog oss ca 2 timmar -.- Men vi stanade på donken och åt medans vi väntade på tåget. Sen kom jag hem! äntligen, Och nu så ska jag sitta vid datan och sen kolla på "ensam hemma" wiie den är skön ;D

Sov morgon till 13:10 imorgon, toppen toppen ^^ Vi hörs senare, kanske!
     


tordag = ELINA OCH TRÄNING!

Driiiv, höhö är med Elina, vi har precis ätit PaStA ala elina felicia ;)  Vi ska snart på träningen, måste åka en timma innan... Skriver ikväll, bye bye♥


200 INLÄGG!

NU HAR JAG SKRIVIT 200 INLÄGG, PÅ RÄTTSÅ KORT TID TYCKER JAG ÄNDÅ!
Och det blir nog ingen bloggpaus, hehe känns roligare igen ^^ fråga mig inte varför, men det gör det.
Ha en fin onsdagskväll, och även en fin torsdag♥

KÄNDE FÖR ETT LITTET COLLAGE :D

bilder från i sommras, dom gör en glad på något sätt !

JUST NU, RIGHT NOW, TÄMÄNHETKISET M.M

Hallå hallå! Nu ligger jag i min säng på magen med laptopen framför mig och kollar runt lite på nätet. Facebookar m.m! Jag vet inte riktig vad jag ska säga, jag har städat.. Om det nu är intresant att veta ? Hihi hur som helst så ska jag inte vara uppe för länge idag ^^. Ska spela lite spel nu:p... bye bye, tschüs!

Såå rätt!

hej bloggen jag säger bara kolla Elinas (←klick) inlägg.. fan vad sur jag blir på att det är så, eller mer trött på -.-!

För hon har så jävla rätt!
hörs senare allesammans ^^.


DETTA ÄR EN RUBRIK. som inte finns!

Hejsan svejsan, jaa min "rubrik" är alltid lika svår att komma på.. Ni vill säker veta vad jag gjort idag. Skolan dåra, slutade 4.. fick huvudvärk vid halv 3 någon gång.. Den vill inte gå booort -.-  Hmm, weell När jag lyss kom hem efter att vart en stund på rampen med Sofia, och sen åkt bussen med Ronja, Julia, carro och cathe. Så fotade jag lite, det var bara en snabb tanke som kom upp, att göra på detta sätt på bilderna ;)

p.s dålig kvalite.. och redigerade ^^
 




TV-TISDAG, MUSIK, ÖPPEN ELD, KAN DET BLI MYSIGARE OCH BÄTTRE ?

Hej hej, Sitter nere i soffan och lyssnar på musik, kollar på tv och värmer mig lite. Kom på att mami fyller år snart, vad ska man köpa till henne lixom :s Hur som helst då är det uggly betty nu, hörs allesammans !


är hon inte underbar


VANLIG KVÄLL - men ändå inte

HeJsAn! Ikväll skulle jag gått på träning, men jag gjorde inte det för att jag har lite ont i halsen. Vill kunna gå på torsdag, när vi är i sätra. Så att idag åkte jag till mami. Jag pluggade till prover imorgon. hoppas det kommer gå lyckat i alla fall. Det känns dom om jag har med det viktigaste :) Bra bra. Sen satte jag mig vid datan, mötte Allie ballie på msn, trevligt! Sen har vi suttit och skrattat typ hela kvällen^^. hehe jag sa det till henne att jag känner mig lite konstig, är lixom typ helt weeeordo ? Höhö men det var hon också tydligen :D Hur som helst, ha det jätte bra nu så hoppas vi på en bra tisdag imorgon :)

SÄGER GOD NATT MED LITE BILDER!



lite udda, men cuuula ;)


M T O T F L S

Jaapp, en ny vecka och skola, plugg, tidiga mornar träning m.m! Idag var det skola som vanligt *suck* Sov morgon men försov mig^^ hehe men jag kom bara typ en halv minut sent, Hur som heslt så gick dagen fort! Så att nu ska jag göra min hausofgaben, tyska prov imorgon.. kan behöva plugga mycket, efter som att jag fick reda på det i fredags och glömde ta hem dom under helgen.. Men sen ska jag vara med Elina. Fats det blir ingen träning för jag har ont i halsen :/ That's bad! Bye bye onska mig lycka till med läxorna! Och juste, TACK för många besökare igår ^^
                                                                                  klick klick klick klick klicka där


GOD NATT - sov sött

höhö, ska chatta lite till med Alex, sen ska jag sova :)

såå kul, såå snygga!


DRESSCODE - imorgon ? HJÄLP!

Vad ska jag ha på mig imorgon ^^.

eller rättare sagt vilka byxor ?  kommentera!


FOTO - självporträtt



blogg.se / publishme.se gör bildkvaliten 100 gånger dåligare :(

FOTODAG MED ALEX OXH SARA

HEJSAN! nu om en kvart ska ajg möta Alexandra och sara vid handlarn, kul! då ska vi iväg till lövsta, och fota en massa. hehe men om jag ska hinna dit så, bye bye!

lite suddig, men jag tycker den är söt på dom :)

DON'T FORGET :)

Ni har väl inte missat att jag nu är med i blogloin ? Så hallå kom igen och och bli prenumerant här på min blogg :) 

                                          klicka klick klicka klick klicka DÄR ↓



OJ OJ OJ, JAG ÄR REDAN TRÖTT!

Så då finns det väl bara en sak att göra, sova! Jag ska göra mig klar och sen kolla på film. Orkar inte sitta med datorn längre.. har gjort den enda sen klockan 2 idag.. har intelämnat den förutom när jag åt middag.. åt lixom lunch vid datorn! Sjuka unge..! Well sov sött :D


natti natt.


FEL FEL FEL



Föörsök, inte svåraste men lite skööjj.
Ha en bra lördags kväll allesammans ^^




VARFÖR SPOTYFY NÄR LIMEWIRE FINNS ?

HEJSAN! jag sitter och håller på med musik till min ipod, och vet ni vad jag laddade ner LimeWire, det är jätte bra. Nästan som Spotyfy. Fast att det tar lite längre tid att får låten och det går faktiskt att ta musiken där, jag har för mig att man BARA kunnde lyssna på Spotyfy (?) Hur som helst är det jätte bra :) det är grattis och tillåttet att ladda ner! toppen :D

 


PICS FROM TODAY, hösten är fin nu också om man vill!

Hejsan ;) Idag tog jag en lång sovmorgon, härligt. Jag gick upp och sen har jag suttit vid tv;n heeeela dagen, Men vid 2-3 någon gång så började jag få lite ont i huvudet och gick ut för att fota. Det känndes härligt! det blev bra bilder också :D Här får ni massa!
BYE BYE vi hörs lite senare!




 


SNÄLLA SVARA ?


TIERD...

On this.. jaa, jag vet inte riktigt kan inte bestämma mig om jag ska ta en paus. kansek ?  Hjälp mig ? ska jag det ?! Jag menar får man typ 8 kommentarer kommer jag pausa ett tag, men mera så kanske.. Mnak an väl säga att jag har lesnat lagom på detta! Lite synd, för ajg har ju alltid tyckt det är kul, men inte just nu.. Det känns som om jag inte har något att skriva om eller säga förutom vad jag gjort under dagen typ (?!) Well well vi får väl så..


KLANTIG SOM JAG ÄR..

...Så lyckades jag larma på ist för att larma av när jag kom hem.. Så att efter några minuter så börjar det tjuta som faaaaaaaaan! HAHA jag fick paniik och skriker as mycket och typ hoppar ner för trappan och stänger av det :p höhö så duktig.. Hur som helst så är jag hos Elina nu, jag skulle ta bussen till henne óch då missade jag den. Så att det var bara att börja gå! Kalt om bena och ansiktet, Men vi satte oss på en buss till elina från jakan och då blev det varmt :) Vi ska äta och sen träna... Vi ska åka till sätra med tåg, tunnelbana och skit, Men den tar ju bara en timma -.- Jaja vi hörs ikväll, kramar
 
 just nu :p


KOLLADE UT GENOM FÖNSTRET OCH SÅG....

Att det snööööööade :D tänk om det ska snöa såå här mycket, då kommer det ju bli snö snart :D guuud såå härligt!  Btw. så har jag extra sov morgon today, nice! så att jag ska ta bussen klockan 9.. Om jag vill hinna det så får jag skynda lite nu! BYE BYE vi hörs senare idag♥

godnatt

... time to sleep now, sleep tight all lovley readers ...


HAR INTE FOTAT PÅ LÄNGE.. BLEV SÅ SUGEN PÅ DET BARA!


Som  det står i rubriken.. Presic så är det, Jag har vart sugen på det heeela veckan men jag har inte kunnat eller lixom haft tid över till det! Därför öppnade jag mitt fönster tog mitt stativ, kamerna också så klart ^^ och tog lite foton! nu får ett idag och 2 imorgon bitti :D  blir det bra ?

BLI PRENUMERANT PÅ MIN BLOGG!


klick ↑

HIHI COOLT :)

Jag satt nyss och kollade igenom min blogg, och även min gammla blogg! Då märkte jag att jag har bloggat ett helt år utan några pauser :D Så att nu har jag bloggat ett år! Shiit tiden har gått fort :7 Kanske för fort..

HUR LÄNGE HAR DU BLOGGAT ;) OM DU HAR BLOGG, DET ÄR JU EN FÖRDEL ;)


SNÖN HAR BÖRJAR KOMMA PÅ PLATS.

vet ni, när jag och julia var på väg hem ser vi snö på saker och ting. Gissa hur glad jag blev :D Jag älskar ju snö, det som är så mysigt^^. lixom min halsduk blev ju vit prickig, Fast lite fort som snön kom försvan den också.. Synd.. men snöön ska komma igen på tisdag, om nu väderprognoserna stämmer!

Hur som helst, så har det vart skoldag.. som vanligt.. Men suuper kul. haha blev målad i ansiktet med ruchpenna! Och en massam annat, skiit kul i alla fall! Efter skolan var jag med Julia :D Vi åkte hem till henne och bakade chockladbollar, mumms! Sen spelade vi lite nintendo ds, hahahah och skrattade massor!
Men hörrni vi hörs lite senare, kram kram♥

ELLOS.SE = YEEHOO!

HELLO! då har man nyss kollat i ellos tidningen och valt ut lite kläder som jag är sugen på.. hoppas bara det inte dröjer allt för lång tid! Så att man kan få sina nya kläder m.m snart :D


          
Jaapp så är det.. jag har inga bilder just nu känns det som. Jag vill fota människor! nu nu nu! Men men ni ska få bilder i PROMISE you! men men vi hörs imorgon.. jag måååste sova nu! bye bye :)


TISDAGSKVÄLL MED ALEX OCH SARA

HEJSAN! jag drog till Alex vid 18 tiden, åt innan och sedan till henne sen till Sara! Vi gick till ica och köpte lite gott! polkagrisar fick det bli, länge sen :D vi  gjorde lite allt möjligt, kollande bla på gammla skolfoton sen dom var små, såå söta^^.Jag var där till typ halv 9 sen drog jag hem och satte mig vid datorn och kollade på HD! bäst och nu kollar jag på christine också bäst! Well well vi höörs!

väääldigt gamal bild på lilla mig och lilla allie!
haha sååå snygga^^


NU HAR HÖSTEN VISSNAT.. NU KAN VÄL VINTERN KOMMA :D

HEJ, HALLO, HOLA, HEI, HELLO, 喂! guud vad jag vill ha vinter! Nu är hösten tråkig.. inga färger eller något alls.. När vintern kommar blir det såå mysigt jag älskar vintern. höhö kanske för att jag fyller år så också :p Men det är så mysigt i hela sig ^^. VAD TYCKER NI ? VINTER ? VÅR ? SOMMAR ? HÖST ? 


PLUGG, PLUGG, PLUGG...

 
 
ibland får man bjuda  ;) men hur som helst så har jag massa läxa... såå tråkigt! men men skiten måste göras så att det är bara att sätta igång! Men lite senare så ska jag och Alex hitta på något. KUL KUL^^.
bye bye, vi hörs!


TREVLIG MÅNDAG | själv porträtt!

HEJSVEJS! Sov morgon som ni redan vet! Hade 2 lektioner och sen tog jag och Jullan bussen hem till mig, jag plockade i ordning.. Sen åt vi pizzerianl unden, mysigt! Och sedan hade vi tur så att vi fick skjuts tillbaka till viksjö. NICE! Vi kollade lite på tv och fixade lite på datorn! Och tiden gick och vi träffade Danne, var med honom ett tag och sen lyckas man klart ramla baklänges in i buskarna bakom mig ^^  Hahah såå kul! Men men sen för typ 5 min sen kom jag hem och ska äta mat, sen hämta upp Elina och iväg på träning.! HA EN TREVLIG START PÅ VECKAN! kramar felicia m.
 
bye bye!


DÅLIG UPPDATERING, FÖRLÅT!

Hejsan kära blogg ^^ Förlåt att jag inte har uppdaterat... men jag har haft fullt upp med bröllop resa inget internet osv.. Men nu ska jag blogga ;)




SOVMORGON! yeeahi, jag ställde inte ens klockan :D toppen bra ju! jag börjar halv 1. Så att nu sitter jag lite vid datorn och snackar med julla i tele ;) Jag ska väl göra mig i ordning snart. fixa mig och så äta och sen ha lite dator tid :F

 
bye bye! den högra bilden är från lovet och den andra, vetefan ;)


RSS 2.0