Sara, Allie och Julia + Gunnar och Ragnar.

Hejhej bloggen! Idag har jag vart med Sara, Allie och Julia. Vi har haft det jätte kul! åkt linbana, cyklat, drivit med småungar, vart på ica, åikt in i en buske, skrattat lagat mat! Ja och chattat hela kvällen nu från 9!

jag har haft super kul. och imorgon ska jag vara med Sara vi ska på fotorunda, vi vet itne vart, men det får vi se sen!               puss och kram♥





IM SORRY !

Hej jätte förlåt för dålig updatering, jag har bara inte hunnit med det! jag hinner inte det idag heller men jah lägger upp bilder så får som tala!  och juste som ni ser så har det blivit heeelt anorlunda på min blogg!  Det är aaalx.webblogg.se som har hjälpt mig! tuuusen tack till henne ;)








haha snyggingar


 i love coco cola vanilla!









good natt allesammans!


TJUVSITTER VID BRORSANS DATOR

Hej sitter vid brorsans dator utan att han vet det men ska anog dra nu om han inte ska bli aaaaarg :) puus

JA HAN HÖL MED, 29 JANUARI ÄR JU BÄST !

Hejsan alla! ska snart stänga av datorn och kolla på scary movie 4! yeeah men jag ska berätta lite först! idag var jag med Julia efter skolan vi åkte först till henne och sen till mig för att bada. Vi var där ett tag och hade det nice men sen så kom pappi och hämtade oss så vi åkte och åt lite lätt på donken och sen hem till mig jag byte om och sen till julia då bytte hon om. Då tog vi cykeln ner till Vallen där vi skulle träffa Markus och Danne! Men dom var även med Casper så att.. Men han var kul ändå! vid 9 nån gång drog alla hem så att vi följde dom en bit sen drog vi  Men en sak som är såå coolt att Danne fyller år samma dag osm jag!! Hur coolt är inte det ?  Haha jag har alltid velat träffa någon som heter som jag eller som har samma födelsedag som jag! och nu har jag det  YEEAH! Jaja nu ska jag kolla på film med min bror!
puuuss å heeejj

bilden som jag tog idag med julias kamera!


ojdå den blev lite liten.

håltimme och bakar hos julia!

hejsan är ,med Julia, Ronja och Josefin ss. Vio bakar kladdkaka! mumms men nu ska vi också äta den ! puss ha det allesammans

just nu  

VANLIG ONSDAG!


fotade när jag kom hem från skolan och sen åt jag mat, och nu ska jag på träning! puss å hej

Bilder från förigår!




WITH THE GIRLS ON THE BEACH!

Hejsan idag skulle jag ha vart med vart med Felicia T. Men hon hade glömt bort det så att jag var med Sara, Felicia V, Fanny, Julia, Lollo och Isabelle! jag cyklade hem fort efter skolan och hämtade bad kläder sen åkte ner till Sara igen och då ringer Julla bulla! Och säger att hon också ska med till sadviksklipporna. NICE men då cyklar jag up till henne och hämtar henne och hämtar pappis cykel och sen ner till lekparken loket för att där väntade de andra på oss. Så drog vi där badade vi solade pyttelite, badade ännu mera och skrattade, ja det var i alla fall jätte kul :) hoppas på att göra om det! well well, när jag ska ta bussen hem så kör bussen å fel hål :@ Asså fan vad arg jag blev, jag var ju redan sen hem.. så att jag fick gå ifrån minut.. till säter.. Och jag var ju dööööd efetr det kan man ju säga! Men till slutt kom jag hem och då åt jag var tvungen att plocka undan all mat. Se hoppade studsmatta med lillebror! nicenice! Juste det blev inga bilder för att alla glömde kameran, heh lite otur, men det är lugnt. Vi hörs senare puss å hej alla!


den är ju cool, visst !?

TÄVLING HOS BRILLIATABECCA.BLOGG.SE

Hejsan allesammans kollade runt på lote olika bloggar och  hittade en tävling! nicenice tänkte delta med den här bilden!


(klicka på bilden)  modell - Elin W
                                   foto - jag!

tävlingen är hos rebbeca som ni vet och hon tävlar med tvspelsweb..
här har ni länken till tvspelsweb.se http://www.tvspelsweb.se/kamerafilter-rengoring-skylightfilter-c-83_101_111.html.
jag var ju med i hennes förra tävling och då gick det inte lika bra.. Hoppas det går bättre nu. Tänkte skriva varför jag valde den här bilden, Igentliggen så är inte bilden så sp, men jag gillar den. den är ju bara helt vanlig hon är ju inte bered på att jag tar bilden, den är natulig! Jag vet inte varför jag gillar den så mycket. Bara en härlig bild på henne.

rööösta på mig om jag går vidare!


SKA KOLLA PÅ TV, SÄGER GOD NATT!


Säger god natt med den här bilden osm jag tog i påskas, med Mammas canon 400 d! puss hörs imorgn kväll ithink.

SNART NÄRMAR DET TÄVLING!



yes ni ser! nu kan man inte delta längre. Det är 8 stycken som får delta, ni som deltar kommer få med info om det i en kommentar och det kommer även skrivas mera! NI SOM INTE TÄVLAR VAD TYCKER NI ? VAD SKA DET VARA FÖR KATEGORI. DJUR, PORTRÄT ELLER KÄRLEK ? ( KÄRLEK MENAS MED EN FIN BILD SOM VISAR KÄRLEK OM NI FATTAR  )? Jaja vi hörs!! från flisan ♥

oupss..?

hehehej bloggen! som ni ser så har det blivit punktlista i min meny.. Och elian skulle fixa lite så var hon osäker så då skulle jag hjälpa till och då gick det som det gick! Så att vi försökte fixa det men nej nej det gick inte.. Utan det blir bara ett bra tillfälle för mig att ändra på typ ALLT i min blogg så att jag byter tema text header och hela alltet  höh duktiga som vi är! Så att snart kommer värsta förändringen ! massa kramar!

Ronja, Sofia, Julia och josefin ss!

Hello! sitter här hos sofia och vi ska snart gå tbx till skolan.Då får vi reda på alla poäng man fick från alla saker som vi har gjort idag.  Ha det allesammans och juste idag ska ajg vara med Elina! puss å kram!


FRILUFTSDAG... om det heter så (?)

Det är sant bland dom första dagarna ska jag ha friluftsdag (?).. Vi ska dela in oss i grupper och jag är i grubb 2a.. då är jag med 4 st 7or och med 4 st 9or.. hur kul är det-.- men Jaja och imrogon börjar vi med riktida schemat, PEACE! anyway nu ska jag sminka mig och så, men ni kan få en dresscode if you want!


Tunika - jc
"kofta" - hm
tigths - julias
smycke - gina och (?)

bye ses i skolan, några utav er!

YEEAH NU SER MITT HÅR LITE BÄTTRE UT I ALLA FALL !

Hejsan alla läsare! Idag har jag vart med Sara, Alexandra s och Felica v. Vi var hos mig typ hela förmiddagen sen åkte sara och köpte skor Då var vi hos Felicia så länge sen drog vi till sara och sen var vi bara lte, vi gjorde inte så mycket för äns jag och sara åkte till ica och köpte hår färg  och Så köpte vi glass, mumms! Sen cyklade vi till Allie igen då hade hon ätit sen kom fille då åkte vi till ica igen för att Sara skulle köpa matsäck till imorgon i skolan.. Det är värsta udda saken i skolan imorgon... Jaja det överlever jag. Sen åkte jag hem och åt en snbbis sen tbx till Sara då färgade Allie sin ut växt och jag gjorde bara en mörkare nyans! Sen vid 9 så skulle alla hem, trååk, men nu sitter jag här och vill göra någon photoshop redigering ? ska jag göra något kul eller ? Puss och kram hörs imorgon!


hehe jag och sara tycker om att vara "snygga"!


Skol tillbehör!



en bra loggbok, viksjöpenna blyertspennor och en nyckel  
P.S kolla in min coola gubbar!
       hehe nice ? visst ?
puss å hej leverpasteej !

GOD MORGON ALLESAMMANS!

Inatt har Allie, Sara och Felicia sovit hos mig! va satt vid datorn, skratade pratade kollade på tv och haha sen somnade jag och Felicia. Sara och Allie somnade vid halv 5. Sen så vaknade vi nu vid halv 11 såå va pratade lite och nu sitter vi här igen med våra datorer  höh vi hörs lite senare! puss och kram skummbanan.

pictures from yesterday.







höhö suddigt för att det gick fort!


Vad sägs om en tävling ?

Hej allehopa! satt och kollade runt lite på bloggar och undrar om ni skulle vilja ha en tävling snart ? Jag hade tänkt mig antingen djur, porträtt eller kärlek! Jag vet inte vad låter bäst  ? jag kommer vänta lite och se om det är många som vill vara med (?) hoppas på det ? Man kommer självklart vinna något. Jag har kollat runt och tror att det får bli något som hör till foto! Tex en fotoram ? eller kankse en fotokub ? ni får kommentera annars vet jag inte vad det blir. En tävling är väl alltid kul eller ?

en fin bild på min store bror när han var liten.

sorry för oroterad bild!

DÅ VAR DET KLART :D

vad tycker ni ?


 


header på g ;)

Jaa nu är det dags att ta tag i det där med mina olika headrar!jag börjar med en sen får jag se om jag orkar och hinner göra en ny.  i alla fall den kommer snart. Och måste bara säga att jag ÄLSKAR den här bilden ! den tog jag 2 dagen jag fick min lilla lilla kamera!


1 jag mår inte bäst.. 2 nu laddas photoshop ner....

...på minm nya dator! yes thats nice, men det är inte riktigt lika nice att må lite dåligt. Eller jag har bara huvudverk. Och jag skulle igentligen till grönan idag med Ronja, men då kankse det inte är det bästa.. Så jag ska ta det lite lugnt idag. Kolla på film och så. Jaja först ska jag ladda på lite bilder från igår och lite som jag tog imorse.



jag och Julia p morgonen första dagen innan skolan!


öhm jaa om det var svårt då ? :D haha


mumms!


vi satte oss och åt våra jordgubbar med choklad utomhus! Sen kom Sara vid 10 fast hon drog vid kvart över typ. Då gick vi in och satte oss lite vid datorn. Sen vad halv 11 cyklade jag hem.


det har regnat inatt.

Puss och kram skummbanan ♥
jag skulle bli glad för en liten kommentar :)

ÅÅÅÅÅÅHHHHHH jag blir så arg på msn...

Hej hej allehopa! har vart hos Allie och käkat jordgubbar med smällt choklad! mumms fast chokladen blev lite udda :s Jag kom hem och kollade på svensson svensson en stund med pappi! Och nu tror jag att jag ska få damp om inte msn kan gå igång..... Asså msn kommer inte ens uuuuuuuuuuppppppppppp!! åhhhh jag är as ire nu..!

jaja puss puss ska sovaom den jävla saken inte går igång.! ha det / felicia m

NU KÄNNDES DET SOM EN SKOLADAG FAKTISKT!

Hejsan sitter hos Allie och skriver på hennes coola laptop! Höhö den är jätte anurlunda med min. Wellwell idag vaknade jag och Julia vid 8 och bussen gick 9, upps! Hehe men vi upp och gjorde oss klara, och srpang till bussen! När vi var framme så träffade vi Josefin och Olivia. Julia gickmed dom och jag gick med Sofia och Ronja! Vi började och vi hade inte riktiga lektioner men vi åt i skolan, hade rast och slutade vid 2! Då gick jag och julia hem och på vägen så mötte vi Sara och Allie dom var med Louise, Fanny, Felicia V och isabelle. Sen gick dom och Allie stanade med oss. Vi skulle gå hemmåt och det skulle tydligen dom andra också. Så att vi sprang efter dom och gick med dom till lundskolan där gick alla åt olika hål! Jag gick med julia vi åt och jag la ihop min saker och cuklade hem.Ringde Allie och cyklade till henne! vi satt vid datorn en stund sen drog vi ut precis när vi var ute så började det regna... Så vi drog till fille och tänkte gå in medans det regnade. Men det slutade när vi kom till henne! igentligenskulle det ju vara fint väder idag, och då skulle vi gjort pasta salad och vart vid lövsta klipporna och haft det mysigt. Men nu ska vi ist köpa jordgubbar och värma schokld, muuuums ;p Sen ska vi spela buss om det nu heter så (?) jag minns inte. Jaja puuussoch kraaam / felicia ♥
 
bilder kommer när jag kommit hem!

Tonight I sleep with julla bulla!

Jaa ruben är helt rätt! Jag sover över hos julia idag!
vi sitter vid varsin dator som vanligt. och jag chattar med Allie som vanligt!
höhö det gör jag typ varge kväll. Stammis chattis :p haha

älskar dig bästavän!

FULL PROPPAD DAG!

Hejssvejs! Idag har min första dag som elev i viksjöskolan gått. Det började med att jag och julia gick till viksöskolan. Vi hade bara typ uprop och vi fick se vårt schema också! det var ju bäääst! Höhö vi slutade vid 11 då gick jag och julia hem till mig och gjorde pytt i panna! Sen cyklade vi till barkarby för att julia skulle hämta hemma nyckel på hennes mammas jobb. Hon fick också pengar så att vi kunde köpa uggs! Lika bra att vara i tid med att köpa vinter skor! åhh jag vill ha vinter nu.. Jag längtar till att få köpa vinter saker och klå på sig en massa saker och känna att man vill vinter shoppa ^^ det skulle vara härligt! Anyway, Sen cyklade vi hem och då bakade vi kladdmuffins men det blev mera stenmuffins! höhö dom var ju gur hårda som helst. Jaja jag gick vid 3 för att jag skulle på samtal i skolan för att man är ny i viksjö.. Det gick fort så att jag ringde julia. honm kom till mig sen åkte vi till stan för att köpa uggsen (falska men riktiga kostar ju massor)
sen så åt vi på donken och sen åkte vi hem var hos julia en stund. sen gick jag hem packade ihop mina saker, för att inatt ska jag sova hos min bästavän! nu sitter vi här hos julia med våra datorer. och kollade på kvarteret skattan! hah det är suuuper kul! puss puss

P.S det kommer bild sen :D

HEJ OCH HOPP SÅ HÄR PÅ MORGONEN!

Hejsan, idag vaknade jag vid kvart över 6, hehe jag fattade inte varför jag vaknade. Tänkte gå upp då, men jag sket i det.Klockan ringde då ist vid kvart över 7 då gick jag up och nu ska jag bara göra en snabb dresscode för dagen!

varsågoda!



Hihi brukar säga "hörs" men nu kan jag nästan säga "ses" till alla !
HAHA det är bara för att jag går i samma skola som nästan alla mina kompisar ;D yeeahi im happy!
puss å hej och vi ses!      P.S tröjan är den från jc som jag köpte igår.


SOV SÖTT BLOGGEN!



HEJ DÅ SOMMARLOVET!

Jaha nu är det dags att ta farväl av sommarlovet.. Det har vart kul och jag har haft det bäst! Jag har gjort en massa saker som jag aldrig kommer glöma. Jag tror ni har haft det lika kul som jag. har ni det?
tack och hej sommaren! och tack och hej för idag! säger good natt nu hörs imorgn bitti.

Jag och julia sitter med varsin dator breved varan och snart ska vi göra oss i orgning

.. yes så är det!  och vi ska väl göra oss i orgning snart! puss och hej.
haha nu sitter vi här.


yeeah!

Videobloggning idag!


Original Video - More videos at TinyPic

+ att Julia fick fågelskit på armen!

Nu var sommarlovet slut...

.. och då är allt det roliga över... hmmh jag vill ha mer sommar lov! Men jaja nu får det vara så, det ska säkert bli kul med min nya klass! Eller det hoppas jag i all fall! Och idag ska jag vara med bästis, vi ska till stan en stund och köpa lite saker, nice nice! Sen tror jag att vi ska slappa typ. Vaknade nyss har pratat med pappi och ska nog snart äta frulle, jag är hungrig ' you know! För att jag ska njuta av siste dagen på SOMMARLOVET!  Beybye bby / felicia m

P.s jag har inga bilder på min dator just nu ;D så att jag tar en bild från varberg ps den är tagen ur en film.

därför lite suddig..

TRÖTTER!

Nej nu börjar jag bli tröt.jag har chattat med Allie typ hela kvällen och julia nu en stund. Ska kolla på tv och försöka sova nu. hehe det kommer ju gå jätte bra. not! Puss ocha kram hörs imorgon bitti!

tagen men min nya dator kamera!


heh bjussar på den!


KLADDMUFFINS BLEV DET!

Hejsan! Nu sitter jag vid min nya dator !!!!! yeeah den funkar alldeles utmärkt!
Idag har jag vart med ronja. Vi träffades vid typ 12 och sen var vi vid ica och vallen! klockan tre kom pappi för att vi skulle åka och köpa min dator. Hihi det gick fort! så att vid 20 över 3 hade jag en helt egen dator! jippi.
Sen så körde pappi oss till mamma för att viskulle baka kladdkaka! men vi gjorde kladdmuffins! lika gott.
(hihi nu fick jag min mus också)
Vi gjorde dom fina med grädde och hallon. Mumms mumms sen åt vi dom och sen var vi bara lite, sen blev klockan 6 då tog vi bussen för att båda skulle hem och äta. sen när jag kom hem började jag att ladda på bilder på en sån fär sak så att jag akn få över bilderna på min dator nu. Sen åt jag och sen satte jag och pappa mig och fixade inställningarna på min NYA EGNA DATOR !






puss å hej


God morgon god morgon!

Har precis vaknat och vaknade med jätte lockigt hår, ÅÅ nu kom jag på att plattången stog på :s hehe. Jaja nu är det av! Idag ska jag var med Ronja, vi hade tänkt att baka kladdkaka. Mumms. Nu ska jag städa rummet det ser ut som ett bombnedslag säger mammi..
kram från felicia m




från kroatien :)

Nu blev det lite konstigt.

Hejsan!  heh man kan väl säga att det blev lite konstigt! Precis efter att jag hade gjort olika header så fick ju jag photoshop! Så att nu ska jag göra en ny! så att det kommer inte bli någon an vdom som jag tänkte. Jaja det blir säkert bra! OOOOCCCCCHHHH juste imorgon ska jag få min egna dator!!!! YEEAH :D
Puss och kram!

Satt med familjen och kollade på tv! poppade popcorn, heh så blev det..

Bara 3 dagar kvar!

Hejhej allehopa i förgår var jag med bästavän på ung08! vi prövade på lite olika saker och sen drog vi hem! Vi han inte vara hemma så länge förns vi drog till stan igen och träffade Elina, Felicia T, Filippa, Alexandra Och maja H! Vi skulle på the voice! Men först åt vi på donken sen drog Elina och Filippa till grönan, Dom gick in och tänkte åka något men det vbar sån kö så tt dom åkte tbx, men det var ju så mycketfolk där så att Jag Julia och Felicia hittade aldrig dom. Så att vi träffade dom efter. Det var skit kul vi stog typ 4 pers från att vara längst fram! yeeah fast det var så många ****** som skulle börja bråka så att vi stälde oss lite längre bak! Men då hamnade vi vid några cpn som skulle kaxa och då ställde vi oss en bit ifrån! då stog vi kvar där och var där i ett tag men sen var vi tvugna att gå på toa. Då drar vi till donken! men det var sån kö så vi gick tbx och mötte Elina och Filippa! Då berättar dom att det var tårgas som hade sputats ut över publiken :o och att dom hade fått lite på sig! Hjälp! Och att folk hade blivit ner trampad. Jaja sen satte Jag och julia oss på donmken och väntade till typ 1 sen kom pappa då åkte vi hem! Och igår var Elina med oss.  Då var vi hemms hos mig!

hah det blir lite konstigt.

update: 18/8 10:35:00

bild från dagen

Ung 08 och the voice!

hejhej det ska bli kul med ung 08 och voice idag, först är det bara julia jag och alex. Sen när det är voice så är det alla bruudar ;) Det ska bli kul  men nu måste jag kila puss å hej!


Yaaaaeeeh jag har fått PHOTOSHOP!

aaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! ÄÄÄntligen har jag fått photoshop!

Det är adobe photoshop elements 7  ;D puss på er allesammans / felicia m

Fredag och blå himmel.

Hejsan! himmlen är blå men det är kalt. usch. Jag jobbar idag också.. sista dagen! puuhh det ska bli skönt att få söva ut ^^ Igentligen skulle jag vart på ung08 idag men det blir imorgon ist, så att imorgon ska vi in till stan jag julia och alexndra, sen ska vi till voice, sen sover nog julia hos mig.
Och juste igår var jag inne i stan med Julia, för att jag skulle fota till pappas hemsida :D Yeeah mina bilder får komma ut på internet! ja inte bara på min blogg !? yeeah. När vi åkte hem från stan så gjorde vi mat och sen kollade vi på tv, haha efter ett tag sa jag en sak...... hah då blev det krig både fot krig vatten krig och äppel krig! hehe vi är som vi är, Men en sak som är klar att jag kommer aldrig glömma den dagen med min bästis. Vi hade skit kul! sen vid 10 drog julia då hade vi lugnat ner oss lite, ätit middag och kollat på kim pose... (hehe vet inte hur det stavas) och på csi miami. nice sen gjorde jag mig klar kollade på tv och messade! puss ha det bra all! ska ska jobba nu och känna pengar vetni ;)


TÄVLINGS BIDRAG!

Hej nu är det så att jag är med i en porträtt tävling hos http://brilliantabecca.blogg.se !
Rebecca har tsm med http://www.tvspelsweb.se/kamerafilter-rengoring-skylightfilter-c-83_101_111.html fixat dena här tävlingen, det ska bli kul hoppas jag har en liten schans i alla fall!
puss å hej ! här kommer mitt tävlings bidrag.

Modell : Felicia Molnar (jag)
Foto : Julia Wistrand


 


FOTAT MED JULIA PÅ ÄNGEN!

hejsan läsare!
idag har jag jobbat halva dagen och vart med julia (julia ska sova här) .
Vi cyklade till ängen och fotograferade massa. Det var kul. Först tänkte vi fota även om det skulle ha regnat för det kunde bli coolt, men det blev ist jätte härligt väder. Då åkte vi dit i bara klänningar. Vi kom hem till julia kollade på tv och försökte få fota Elin också.. Men det gick som det gick, inte så bra! Hehe sen drog vi till mig för att äta sen gick vi ut en stund tänkte åka till ö och b. men det var tydligen stängt (?) Då tänkte vi cykla till okmacken. Men nej nej det fick vi inte.. Så vi stannade hemma och gjorde smoothie! MUMMMS! fast vi har inte hunnit äta/dricka upp dom än, det ska vi göra snart när vi kollar på "marley och jag".
ha det bra, puss puss!








Your choice!

jag har fixat två olika headrar, nu får ni välja vilken jag ska ha, rösta på!

nummer 1.


nummer 2.


puss å hej / felicia m

Felicia M!



Namn: Felicia m
födelsedag: 29 jan 1996
Intressen: Fotografera, dansa vara med mina vänner m.m!

Jag är:
En tjej som är väldigt pratglad, inte blyg och tycker om gemenskap!
På min fritid så brukar jag vara med vänner eller fota.
Jag tycker mest om att fota djur och natur, blommor och människor är också favoriter!
Jag har nu en olympus e-420. Jag har döppt honom rill Ragnar!

Min blogg:
Här i min blogg skriver jag om allt jag gör nästan.
Skoldagar, vänner, familj, minnen m.m..
I min blogg kommer det finnas många bilder och jag kommer updatera ofta.
Jag kommer sprida det mästa av mig med er. 
Jag hoppas ni kommer tycka det är kul att läsa och kolla på mina bider.
Kommentarer vill jag gärna ha.
Utan kommentarer kan jag inte ändra om ni tycker något ser konstigt ut eller vill ha mer av?
om du på din blogg har en tävling, bara säg till för då är jag på!

designhjälp? Frågor?
så kan du kontakta mig på
[email protected]
tack för att du ängnade dig tid att läsa!


WORK AT DADYS JOB!

Hallå i stugan! hur är det ? idag ska jag jobba hos pappa, nicenice han jobbar på tmresor!
thats nice! Idag sk jag inte göra så mycket! jobba till 2 sen vet jag inte. Puss ha det!

nice pic hu ?

VÄLKOMMEN IN!

Hejsan hörrni! kännde för att göra en ny blogg! hoppas ni kommer gilla den massor! kommentera om det är något som skulle vara kul om jag hade med i min nya blogg. puss å kram / Felicia


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0